Προκήρυξη Έργου

Η Πανελλήνια Ένωση Εκτροφέων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων προκυρήσσει:

α) την ανάθεση εκτέλεσης εργασιών δειγματοληψίας από ζώα που είναι εγγεγραμμένα στα γενεαλογικά βιβλία του αυτόχθωνου ελληνικού μαύρου χοίρου με σύμβαση έργου, για την εφαρμογή υλοποίησης της Δράσης 2 του υπομέτρου 16.1-16.2 του ΠΑΑ 2014-2020 με τίτλο γενετική βελτίωση και ανάδειξη κτηνοτροφικών προϊόντων ελληνικών φυλών αγροτικών ζώων μέσω σύγχρονων μεθόδων αειφόρου ανάπτυξης και γονιδιακής τεχνολογίας.

Θα πραγματοποιηθούν 400 δειγματοληψίες από μονάδες που εδρεύουν στην Θεσσαλία. Ο ανάδοχος έχει την υποχρέωση της λήψης και συντήρησης των δειγμάτων καθώς και την μεταφορά και παράδοση στο συνεργαζόμενο εργαστήριο. Το μέγιστο ύψος των δαπανών δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 11.000€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

β) την πρόσληψη ενός ατόμου Π.Ε. που θα απασχοληθεί αποκλειστικά για την υλοποίηση της Δράσης 2 του υπομέτρου 16.1-16.2 του ΠΑΑ 2014-2020 με τίτλο γενετική βελτίωση και ανάδειξη κτηνοτροφικών προϊόντων ελληνικών φυλών αγροτικών ζώων μέσω σύγχρονων μεθόδων αειφόρου ανάπτυξης και γονιδιακής τεχνολογίας.

Οι προσφορές να σταλούν ηλεκτρονικά στο email της ένωσης: peeafaz@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *